Loading...
Vine 2019-05-29T11:09:14+02:00

Rødvine

MERLOT, DOMAINE ASTRUC, PAUL MAS, LANGUEDOC, FRANKRIG   —   59,-/244,-
Denne Merlot er præget af røde stenfrugter så som bitter-sødlige kirsebær, blommer sveske med underliggende toner af mørk chokolade. Vinen egner sig fortrinligt til mellemkraftige retter, såsom kylling og kalv samt til modne oste.
glas/flaske

CHUNKY, ZINFANDEL, APULIEN, ITALIEN   —   59,-/244,-
En saftig frugtbombe fra vinmarker omkring Manduria og Sava i Apulien, Syditalien. Stilen er “chunky”, hvilket på amerikansk betyder noget i retning af koncentreret og frugtoptimeret. Vinen er lagret på egetræsfade, hvilket bidrager til sødme og charme. En sand crowd-pleaser, der falder i de flestes smag. Nyd den sammen med stegt kød eller ost.
glas/flaske

“SHEBANG” RED CUVÉE VIII, BEDROCK WINE CO., SONOMA COUNTY, USA   —   298,-
En fantastisk vin, der vinificeres med samme omhu som Bedrock’s øvrige vine, gæres med naturlig gær og afrundes på franske egetræsfade. Vinen er altid uden årgang men med cuvée-nummer. Cuvée VIII var blandt Robert Parker’s “Greatest Value Wines of 2014”. Nyd den til rødt kød, risotto eller kraftige osteanretninger
flaske

PINOT NOIR, BUTTERFIELD STATION, MARLBOROUGH, NEW ZEALAND   —   279,-
Ministeriets letteste rødvin med meget få tanniner og lidt garvesyre. En vin som passer godt til varme sommerdage og lette retter med salat, fjerkræ og fisk. Denne vin kan sagtens tåle at bliver serveret afkølet, om gæsten ønsker dette.
flaske

Hvidvine

CHARDONNAY, DIAMOND LAKE, CALIFORNIEN, USA   —   59,-/244,-
Diamond Lake er en charmerende bredt anvendelig hvidvin med fine frugtrige noter á la fersken, abrikos og citrusfrugter. En perfekt vin til de fleste retter med fisk eller lyst kød..
glas/flaske

SAUVIGNON BLANC, LA GALOPE, CÔTES DE GASCOGNE, FRANKRIG   —   59,-/244,-
Forunderlig frisk, hvilket giver fint modspil til retter med fisk, skaldyr og generelt retter, som behøver lidt mere frugtsyre.
glas/flaske

PINOT GRIGIO, LE VILLE DI ANTANE ITALIEN   —   259,-
Frisk, sprød og let krydrede mindelser af kvæde og æble samt honning. Pinot Grigio er endvidere et herligt match til en lang række retter – ikke mindst pastaretter og lyst kød.
flaske

RIESLING, HALBTROCKEN, S.A PRÜM, MOSEL, TYSKLAND   —   269,-
En yderst elegant hvidvin – let og charmerende med en anelse sødme. Et rigtig gost match til salater og forretter med skaldyr samt til det asiatiske køkken. En ægte klassiker, der ikke skuffer!
flaske

Mousserende og rosévine

PICO DE ANETO ROSÉ, SOMONTANO, SPANIEN   —   59,-/244,-
glas/flaske

MIRAVAL, ROSÉ, PROVENCE   —   69,-/279,-
glas/flaske

SPUMANTE SECCO, BIANCO VIGNA   —   59,-/244,-
glas/flaske

ANDRÉ CLOUET, CHAMPAGNE   —   398,-
flaske

DOM PERIGNON   —   1.598,-
flaske

Spørg efter cocktailkortet i baren