Loading...
Aftenretter 2020-09-28T13:09:02+01:00

Aftenretter

Serveres kl. 17-21

STARTERS & TAPAS
DESIGN DIN EGEN HOVEDRET ELLER DEL JERES FORRETTER

Pr. stk 55,-/ 3 stk 150,-

– NAANBRØD med grillet halloumi og raita.
– CRABCAKES med shiracha-mayo og lime.

– LUKSUS NUGGETS med kylling, Serrano skinke, timian og citronskal, serveres med estragonmayo.
– KALVEKROKETTER, med svampemayo og syltede bøgehatte.
– LAKSETATAR, af koldrøget laks, rørt med Dijonsennep, estragon og olivenolie. Hertil koldhævet, økologisk surdejsbrød.
– ØKOLOGISK BURRATA, med tomatsalat og basilikumolie. Hertil koldhævet, økologisk surdejsbrød.
– THAI-SALAT, med oksekød, spirer, mango, sprøde grøntsager, thai basil, peanuts og satay sauce.
– SAMOSAS, med fyld af kartoffel, jomfruhummer og rød karry. Serveres med hjemelavet raita.
– CHARCUTERIBRÆT med 2 slags charcuteri, kartoffelaioli, syltede rødløg og surdejs brød.
– “NUTS & OLIVES” – 2 slags oliven, hjemmelavede saltmandler og cashewnødder.

FISK   —   169,-
Hummerrisotto med ristet filet af sej, med Gammel Knas og croutons.
Serveres med stegte jomfruhummerhaler, pak choi samt busque tilsmagt med cognac.

OKSE  —  169,-
Skiver af rosastegt oksetyksteg serveret med svampe-flødesauce, bagte skalotteløg, gulerødder og syltede perleløg.
Hertil grove fritter og estragonmayo.

GRIS   —   159,-
Braiserede svinekæber i egen skysauce med rodfrugter og løg.
Hertil grov kartoffelmos med gremolata og grillede portobellosvampe.

SANDWICH I NAANBRØD MED KYLLING   —   110,-
kylling marineret med rød chili, nigellafrø og karry. Serveres med humus, raita med agurk og mynte, syltede rødløg og salat.

MINISTERENS BURGER   —   139,-
med grillet hakkebøf, hjemmelavet tomatchutney med røget chipotle-chili og basilikum, rødløg, irsk Cheddar ost, syltede agurker, Ravigotte sauce, crispy bacon og blandet salat.

VEGGIE DE LUX BURGER  139,-
Vegetarbøf, avocado, grillede portobellosvampe, tomatsalat, økologisk grill-ost, brøndkarse, creme af confiterede hvidløg og citronskal samt friske skud og spirer.
Hertil grove fritter og urtemayo

ANDESALAT  —  125,-
Salat med confiteret andelår, grønkål, spidskål, ristede valnødder, appelsinfileter, vendt med Dijon vinaigrette og med friteret palmekål på toppen.
Hertil koldhævet, økologisk surdejsbrød og øko-smør.

BØRNE-BURGER   —   85,-
Med grillet bøf, cheddar-ost, sprød bacon, romainesalat og frisk agurk.
Serveres med grove fritter og urtemayo

BØRNE FISH ‘N CHIPS   —   80,-
Fiskefilet med pommes frites, ærtecreme og hjemmerørt remoulade.

Snacks & små retter

Serveres kl. 11-21

ARLA UNIKA OSTEBRÆT  —  80,-
3 go’e stk udvalgte Arla Unika oste. Serveret med chili/abrikoskompot, 2 slags oliven,  koldhævet, økologisk surdejsbrød, knækbrød og øko-smør.

GRATINEREDE NACHOS —  79,-
Med cheddarost. Serveret med øko creme fraiche og tomatsalsa.
Tilkøb hjemmelavet guacamole +10,-

GROVE FRITTER MED URTEMAYO —  45,-

SHIRACHA FRIES med chilimayo, sesam og citron —  45,

ONION RINGS med estragonmayo og citron —  45,

POPCORN ELLER PEANUTS —  25,-

Desserter & sødt

Serveres kl. 9-21

CHEESECAKE   —   55,-
med knuste oreos, mangopuré og friske bær.

BROWNIE-ISCREME   —   60,-
med ristede mandler og friske bær, morgenfruer og hjulkrone.

LUKSUS TRÆSTAMME —   45,-
Med god mørk rom, nutella og bærstøv.

CREME BRÛlÉE  60,-
Hjemmelavet creme brûlée med rørsukker og syltede brombær .

ÆBLETÆRTE  —  50,-
Hjemmelavet æbletærte med kanel og marcipan. Serveres med vaniljesyltede æbler og creme fraiche.

“SLUTTY PANCAKE SANDWICH”   —   65,-
Pandekage sandwich med banan, letsaltet flødekaramel, Callebaut chokolade chips, friske bær og hakkede nødder.

KØKKENETS UDVALG AF FRISKE FRUGTER   —   65,-

XL COOKIES   —   35,-
vælg mellem mælkechokolade/macadamia eller double chocolate

  3 STK AF KØKKENETS HJEMMELAVEDE CHOKOLADER   —   40,-
trøffel – romkugle – bounty