Loading...
Juletapas ud af huset 2020-09-22T21:06:39+01:00

Juletapas ud af huset

Caféministeriets juletapas.
Vores populære tapaskoncept hjemme hos dig. Små fine anretninger samt salater til at sende rundt ved julefrokostbordet eller som buffet.
Vælg mellem standard og luksusudgaven med mulighed for tilkøb af varme retter til begge.

Standard Juletapas
170,- pr. kuv. Min 10 kuv.

• Koldrøget laks med friskost og sprøde radiser.
• Halve æg med rørt blomme med frisk dild og røget pebermakrel.
• Marinerede rejer med lime, chili, sort sesam og friske urter. Hertil dressing på chipotle og lime.
• Rilette af letsprængt svineskank med Piment d’Esplette samt sprøde flæskesvær.
• Paté med hjemmesyltede padron pebre.
• Små grignotons og salami med Nicoise oliven.
• Salat med andebryst, spidskål, syltede rødløg, tørrede tranebær,  ristede valnødder og Dijon dressing.
• Kartoffel aioli og ministeriets hjemmelavede humus.

• Klassisk hjemmelavet ris a la mande og kirsebærsauce tilsmagt med Tonkanød.
Med menuen følger hjemmebagt, økologisk surdejsbrød og smør

Tilkøb sild med hjemmelavet karrysalat, kapers, rødløg og hjemmebagt rugbrød.
+ 15,- pr. kuv.

Tilkøb lun ret til opvarmning hjemme:
Medaljoner af svinemørbrad i svampecreme sauce med små stegte kartofler
+ 25,-  pr. kuv.

Juletapas de luxe
219,- pr. kuv. Min 10 kuv.

• Koldrøget laks med friskost og sprøde radiser.
• Halve æg med rørt blomme med frisk dild og røget pebermakrel.
• Marinerede rejer med lime, chili, sort sesam og friske urter. Hertil dressing på chipotle og lime.
• Kalkunbryst med ahorndressing, bagt hokkaido græskar, bacon og cashewnødder.
• Rilette af letsprængt svineskank med Piment d’Esplette, sprøde flæskesvær.
• Lufttørret skinke med melon.
• Paté med hjemmesyltede padron pebre.
• Svampe quiche med spinat, svampe og Gammel Knas.
• Grignotons og salami med Nicoise oliven.
• Salat med andebryst, spidskål, syltede rødløg, tørrede tranebær,  ristede valnødder og Dijon dressing.
• Kartoffel aioli og ministeriets hjemmelavede humus.
• Økologisk brie med chili-abrikos kompot.

• Pur Caribe chokoladekage med cheesecake og knas.
• Klassisk hjemmelavet ris a la mande og kirsebærsauce tilsmagt med Tonkanød.
Med menuen følger hjemmebagt, økologisk surdejsbrød og smør

Tilkøb sild med hjemmelavet karrysalat, kapers, rødløg og hjemmebagt rugbrød.
+ 15,- pr. kuv.

Tilkøb lun ret til opvarmning hjemme:
Medaljoner af svinemørbrad i svampecreme sauce med små stegte kartofler
+ 25,- pr. kuv.

Bestil din julefrokost eller skriv med din forespørgsel på mad@cafeministeriet.dk