Loading...
Selskabsmenuer 2018-04-05T23:00:34+00:00

Selskabsmenuer

Skal I holde selskab eller er du på udkig efter noget ekstraordinært, anderledes, stort eller småt, så har Caféministeriet nok løsningen. Vores køkken har herunder lavet nogle menuforslag, men ønsker du alternative menuforslag eller a la carte menuer, så klarer vi også det. Det er også muligt at leje kokke såvel som serveringspersonale til din fest, til at stå for tilberedning på stedet, anretning og afrydning. Selskaber såsom barnedåb, konfirmationer, julefrokoster eller firmafester kan afholdes i cafeen, men vi kan også levere buffeter ud som diner transportable i Aalborg og omegn.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at få en snak med vores køkkenchef på telefon 98 19 40 50 eller send en mail til [email protected]

Menu 1

Pris pr. couvert 190 kr. (min. 20 kuverter)

Koldt
 Butterbean-salat med plukket sejfilet med frisk dild, dehydrerede tomater
og øko citronjuice og jomfruolivenolie.
 Salat med varmrøget perberlaks, sprødt spidskål, æbler og
skalotteløg, vendt med hakket mynte.
 Kartoffelsalat med håndskåret bacon, grov sennep, rødløg og skovsyre.
 Hvedekernesalat med balsamicoeddike, svampe, timian og skiver af stegt andebryst.

Lunt
 Rosastegt oksetyndstegsfilet krydret med grøn Madagascarpeber. Serveret med små urtebagte kartofler og rødløg. Hertil peberskysauce samt bagte rodfrugter vendt i valnøddegremolata.

Desserter
 Ministeriets chokoladekage med glasur og crunch.

Tilvalg af 2 slags ost med chili/abrikoskompot og oliven. pr. pers. 35 kr.

Menu nr. 2

Pris pr. couvert 235 kr. (min. 20 kuverter)

Koldt
 Butterbean-salat med plukket sejfilet med frisk dild, dehydrerede tomater
og øko citronjuice og jomfruolivenolie.
 Salat med varmrøget perberlaks, sprødt spidskål, æbler og
skalotteløg, vendt med hakket mynte.
 Kartoffelsalat med håndskåret bacon, grov sennep, rødløg og skovsyre.
 Hvedekernesalat med balsamicoeddike, svampe, timian og
skiver af stegt andebryst.
 Små grøntsagslasagner med artiskokcreme og spegeskinke.
 Mangosalat med sukkerærter, peanuts og oksebavette i teriaki.

Lunt
 Rosastegt oksetyndstegsfilet krydret med grøn Madagascarpeber.
Serveret med små urtebagte kartofler og rødløg.
Hertil peberskysauce samt bagte rodfrugter vendt i valnøddegremolata.
 Saftige kyllinge-inderfileter fra Hopballe Mølle bagt med svampe,
rød chili, hvidløg og økologisk creme fraiche.

Dessert
 Ministeriets chokoladekage med glasur og crunch.

tilvalg af 2 slags ost med chili/abrikoskompot og oliven. pr. pers. 35 kr.