Om caféministeriet

Vi gør vores bedste for at give dig en god oplevelse, uanset om du skal have stillet den lille eller store sult. I vores køkken laves det meste fra bunden af kvalitetsråvarer. Vi arbejder med årstiderne - derfor finder du for eksempel ikke jordbær og grønne asparges om vinteren. Derfor skifter vi også løbende vores menukort-kort min. 2 gange om året. Vores hjemmebagte madbrød, rugbrød, humus, pesto og andre produkter kan for det meste købes ud af huset.
Vores menukort spænder meget vidt - henover brunch, morgenmad, danske frokostretter, salater, burgers, varme aftenretter samt hjemmelavede desserter. 

Vi håber, I vil nyde jeres stunder her på Cafeministeriet.

I løbet af året afholder vi forskellige arrangementer på Cafeministeriet, såsom Vildtaftener, Mortens Aften, Mors dag og Grill-aftener. Desuden har vi specielle menuer i forbindelse med jul og nytår. Har du lyst til at læse mere om disse, vil de løbende blive lagt ud på både vores hjemmeside og vores facebook-profil. Husk også at du her igennem hjemmesiden kan tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du kan modtage alle nyhederne, som én af de første..:)  

 
Forside
Menu
Blog & Events
Galleri
Om caféministeriet
Kontakt / Reservation
Åbningstider
Nyhedsbrev