Loading...
Nytårsmenu 2018 2018-10-22T22:38:37+00:00

Nytårsmenu 2018

Igen i år har vi sammensat en lækker nytårsmenu, som sparer dig for timevis af planlægning, indkøb og madlavning på årets sidste dag. Sidste år måtte vi beklageligvis melde vores 600 kuverter udsolgt allerede midt i december, så det kan være en god ide at bestille i god tid – og så er der tilmed penge at spare, hvis du bestiller menuen inden den 17 dec.

SNACK:
Skalstegt tunfilet med spicy shriracha-mayo,  sort sesam, sprøde spirer og lime.

FORRET:
Perlehønebryst med puré af jordskokker,  ristede hasselnødder, brunet smør og timian.

HOVEDRET:
Kalvefilet serveret med grillet kejserhat,  bagt hokkaido græskar og persilleolie. Hertil kartoffelsouffllé samt rødvinssauce med svampe og rosmarin

DESSERT:
Tærte med mørk chokoladetrøffel. Serveret med syltet mango med vanille og rørsukker. Hertil mangopuré og sprød chokolade på toppen.

TIL KAFFEN:
hjemmebagte biscotti – mørk chokoladetrøffel med chili – crispy chokobrud med tranebær og knas.

Bestilling inden 17 dec: Kr. 340,- pr. person
Bestilling efter den 17 dec. Kr. 370,- pr. person

BØRNEMENU ( til børn op til 12 år )
Forret:
Rejecocktail, med rejer, salat, tomat, agurk og hjemmelavet dressing.  

Hovedret:
“Byg selv” Burger: Grillet oksebøf  – brioche burgerbolle – agurk -tomat – salat – cheddarost – bacon – mayonnaise samt pommes frites.

Dessert:
Tærte med mørk chokoladetrøffel. Serveret med syltet mango med vanille og rørsukker. Hertil mangopuré og sprød chokolade på toppen.

Pris pr. kuv. 185,-

TILKØB:

Friskbagte økologiske surdejsbrød kr. 25,- pr. stk kan købes på stedet, så længe lager haves.

BESTILLING:

Menuen kan bestilles indtil den 28 dec. kl. 14 eller så længe lager haves.

Menuen skal afhentes 31 december 2018 mellem kl. 11.00 og 13.00. hvor vi byder på et glas med bobler. Med menuen følger udførlig og enkel beskrivelse til hver enkelt ret. Brød er ikke inkluderet i menuen men kan købes på stedet så længe lager haves.

Minimum 4 personer, bestilling og antal er bindende og kan ikke ændres. Bestil din nytårsmenu på [email protected] eller tlf: 98194050