Loading...
Morgenmad og frokost 2018-10-10T09:38:24+00:00

Morgenmad & Brunch

Serveres kl. 9-13

BRUNCH —  150,-
Yoghurt med syltede solbær samt hjemmelavet granola. Økologisk rav-ost fra Thise Mejeri. Hjemmerørt friskost med sprøde grøntsager. Lufttørret skinke med dehydreret tomat, cornichoner og oliven. Bacon-scrambled eggs, chorizo pølse fra slagter Lampe. Hønsesalat med honning og grov sennep samt hjemmelavet knækbrød. Hjemmebagt cookie med tranebær, peanuts og hvid chokolade.
Udvalg af friske frugter.
Serveres med 2 slags hjemmebagt brød, croissant og økologisk smør.Inkl. kaffe eller the.
Cappuccino eller cafe latte + 15,-


BACON UDEN DIKKEDARER  —  90,-

bacon, scrambled eggs, bagt tomat samt chorizo pølser fra slagter Lampe.
serveres med 2 slags hjemmebagt brød og smør

FRITATTA!  —  60,-
Italiensk “æggekage” med kartoffel, spinat, tomatsalat og høvlet parmesan. Hertil hjemmebagt, økologisk surdejsbrød smør.

AVOCADO PÅ RISTET RUGBRØD  —  60,-
Med frisk tomat, hakket rødløg samt groft salt og peber

TRØFFEL BIKINI SANDWICH  —  60,-
Gratineret sandwich med serranoskinke, øko brie og trøffelolie. Serveret med lille grøn salat med semi-dried tomater vendt i vinaigrette.

“KARTOFFELRÖSTI  —  60,-
Sprød kartoffelrösti med frissée salat, syltede peberfrugter og mild chevre. (gedeost)

POCHERET ÆG  —  60,-
Pocheret æg påfrillet brioche brød med sauteret spinat og mornay sauce.

SLUTTY PANCAKE SANDWICH  —  65,-
Pandekage-sandwich med banan, letsaltet flødekaramel, Callebaut chokolade-chips og hakkede nødder.

ØKOLOGISK SKYR  —  50,-
Med frisk frugt, hjemmelavet granola og honning

KOLDRØGET LAKS —60,-
Koldrøget laks med øko hytteost, hakket rødløg, radiser, salat og karse. Serveret med koldhævet økologisk surdejsbrød og øko smør.

OSTEBRÆT  —  80,-
Rav ost fra Thise – Manchego – Unika Ask – Blå kornblomst, med oliven, chili/abrikoskompot, hjemmebagt brød, knækbrød og øko-smør.

FRUITY!  —  65,-
Stort udvalg af køkkenets friske frugter i mundrette stykker.

HJEMMEBAGT KANELSNEGL —  25,-

Til din brunch:

APPELSINJUICE fra VALSØLILLE  —  35,-/45,-
Lille/stor

KOLDPRESSET ÆBLEMOST FRA “FRUGTHAVEN” —  35,-/45,-
Æblemost fra St. Brøndum, Skørping
Lille/stor

2 SUNDE ØKO-SHOTS 5cl  —  17,-
Vælg mellem, ingefær eller ingefær/gulerod

Frokostretter

Serveres kl. 12-17

  • SMØRREBRØD  —  44,- pr. stk/3 stk. 125,-
    Vælg mellem følgende:
      roast beef af kalveculotte med hjemmerørt remo, ristede løg, peberrod og surt.
      fiskefilet med hjemmerørt mayonaise, rejer, dild og citron.
    •  skalstegt tun med kogt æg, rødløg, estragonmayo og porrerspirer
      kartoffelmad med hjemmerørt mayonaise, purløg, sprød bacon og sort peber.
      hønsesalat på surdejsbrød, med bacon, purløg og radisser.

“HAPPY GO LUCKY” FISH BURGER  —  130,-
Crispy panko-panerede “fish fingers” i brioche bolle med hjemmelavede karrypickles, frisk agurk, salat og dild.

2 STK. HJEMMELAVEDE FISKEDELLER  —  105,-
Serveret med hjemmerørt remoulade, grøn salat og hjemmebagt rugbrød.

FROKOST-BØF —  140,-
Bøf skåret af kalvefilet med håndskårne fritter og hjemmerørt estragonmayo samt blandede salater i vinaigrette.

SANDWICH MED CONFITERET GRIS  —  115,-
Sandwich i grov øko-bolle med confiteret svinebryst, spicy flæskesvær, teriyakisauce, spidskål, ristede løg, padron-pebre og chili mayo.

SANDWICH I NAANBRØD MED KYLLING  —  105,-
kylling marineret med rød chili, nigellafrø og karry. Serveres med humus, syltede rødløg og salat.

NO NONSENSE BRISKET-BEEF-BACoN BURGER  —  145,-
Brioche bolle smurt med hvidløgsmayo med grillet burgerbøf, double cheddar, salat og bacon. Toppet med braiseret oksespidsbryst og krydret løgmarmelade Serveret med grove fritter og urtemayo.

Andesalat —  115,-
Salat med confiteret andelår, spidskål, frisk grønkål, appelsinfileter og ristede valnødder. Vendt i Dijon vinaigrette og serveret med koldhævet, økologisk surdejsbrød og smør.

CÆSAR SALAT  —  115,-
Stegt kyllingebyst, hjertesalat, parmesanflager, cæsardressing og urtecroutons.
Hertil hjemmebagt brød og øko smør.

MINISTERENS BURGER  —  135,-
med grillet hakkebøf, hjemmelavet tomatchutney, med røget chipotle chili og basilikum, rødløg,  irsk cheddar ost, syltede agurker, Ravigotte sauce, crispy bacon og blandet salat.
Hertil håndskårne fritter og urtemayo.

TAPAS-TALLERKEN  —  155,-
2 slags af køkkenets charcuteri med oliven og cornichoner – Manchego-ost – kroket med braiseret kalveskank, estragomayo og citron – kartoffelaioli med blå kartoffelchips – hjemmelavet humus – grillet filet af tun med hjertesalat og brændt pebercreme – crabcake med fennikelsalat, lime og urter – slider med andekroket, kål og cæsardressing. Serveret med hjemmebagt brød og smør .

BØRNEBURGER  —  85,-
Med grillet bøf, cheddar-ost, sprød bacon, romainesalat og frisk agurk. Serveres med grove fritter og urtemayo.

BØRNE FISH ‘N CHIPS  —  75,-
Fiskefilet med pommes frites og hjemmerørt remoulade

Snacks & små retter

Serveres kl. 11-21

SNACKTALLERKEN  —  70,-
Sprøde brødstænger med kartoffel-aioli, naanbrød med humus, blå kartoffelchips, saltmandler, cashewnødder.

OSTEBRÆT  —  80,-
Økologisk Rav ost fra Thise – Manchego – “Smoke and Ash” – Blå Kornblomst, serveret med oliven, chili/abrikoskompot, hjemmebagt brød, knækbrød og øko-smør.

CHARCUTERI-BRÆT —  80,-
4 forskellige pølser og skinker, serveret med kartoffelaioli, oliven og syltede rødløg samt hjemmebagt brød og øko-smør.

FISH ‘N’ CHIPS  —  85,-
Grove fritter og hvid fisk i sprød panering. Hertil hjemmerørt sauce tartare, dild og citron.

GRATINEREDE NACHOS—  79,-
Med cheddarost. Serveret med øko creme fraiche og tomatsalsa.

GROVE FRITTER MED URTEMAYO —  39,-

POPCORN ELLER PEANUTS —  25,-

Desserter & sødt

Serveres kl. 9-21

CHEESECAKE   —   55,-
med knuste oreo og syltede blåbær.

BROWNIE-ISCREME   —   60,-
med syltede blåbær og crunch.

FRACIPANE   —   60,-
Mandel/marcipankage med syltede Amarena-kirsebær, økologisk vanilleis, ristede mandler og sprød chokolade.

HJEMMELAVET BOUNTYBAR   —   35,-
Med kokos og mørk chokolade.

“SLUTTY PANCAKE SANDWICH”   —   65,-
Pandekage sandwich med banan, letsaltet flødekaramel, Callebaut chokolade chips og hakkede nødder.

“PUR CARIBE”   —   45,-
chokoladekage med flødeskum og peanuts

KØKKENETS UDVALG AF FRISKE FRUGTER   —   65,-

XL COOKIES   —   35,-
vælg mellem mælkechokolade/macadamia eller doublechocolate

KØKKENETS UDVALG AF HJEMMELAVEDE PETIT FOURS   —   40,-