Loading...
Morgenmad og frokost 2019-09-24T21:36:21+02:00

Morgenmad & Brunch

Serveres kl. 9-13

BRUNCH —  155,-
Yoghurt med syltede solbær samt hjemmelavet granola. Økologisk rav-ost fra Thise Mejeri. Koldrøget laks med hjemmerørt friskost med friske krydderurter. Lufttørret skinke med nicoise oliven og sprøde spirer. Bacon-scrambled eggs, chorizo pølse fra slagter Lampe. Hønsesalat med grov sennep samt hjemmelavet knækbrød. 1/2 avocado med chili-salt. Friskbagt croissant. Sao Thomé chokoladekage med hindbær crisp og passionsfrugt.
Udvalg af friske frugter.
Serveres med 2 slags hjemmebagt brød og økologisk smør. Inkl. kaffe eller the.
Cappuccino eller cafe latte + 15,-

BACON UDEN DIKKEDARER  —  90,-
bacon, scrambled eggs, bagt tomat samt chorizo pølser fra slagter Lampe.
serveres med 2 slags hjemmebagt brød og smør

FRITATTA!  —  60,-
Italiensk “æggekage” med kartoffel, spinat, tomatsalat og høvlet parmesan. Hertil hjemmebagt, økologisk surdejsbrød smør.

AVOCADO PÅ RISTET RUGBRØD  —  60,-
Med frisk tomat, hakket rødløg, spinat samt groft salt og peber.
Tilkøb bacon + 10,-

POCHERET ÆG  —  60,-
Pocheret æg på grillet brioche brød med sauteret spinat og mornay sauce.
Tilkøb koldrøget laks eller Serano skinke +15,-

AVOCADO ON TOAST  —  65,-
2 stykker ristet, økologisk surdejsbrød med:
Avocado-mash, smilende æg, chili-salt og friske spirer OG 
Avocado-mash med tomatsalat med økologisk feta.

HUEVOS RANCHEROS” —  60,-
Krydret tomatsauce med bønner og peberfrugter. Toppet med æg, friskhakket persille og mozzarella.
Serveret med frisk lime. halv avocado samt hjemmebagt øko brød.

BREAKFAST QUESADILLA   —  50,
Stegt hvede tortilla med sweet potatoes, løg og mozzarella.
Serveret med tomat, persille, jalapenos og øko cremefraiche.
Tilkøb koldrøget laks eller Serano skinke +15,-

SLUTTY PANCAKE SANDWICH  —  65,-
Pandekage-sandwich med banan, letsaltet flødekaramel, Callebaut chokolade-chips og hakkede nødder.

BRAZILIAN BOMBSHELL   —  50,-
Laktosefri øko-youghurt med “Bounty Granola”, ristede kokosflager, tørret mango og
knuste cacaobønner samt friske bær og mango-puré.

ØKOLOGISK SKYR  —  45,-
Med frisk frugt, hjemmelavet granola og honning

OSTEBRÆT  —  75,-
Rav ost fra Thise – Manchego – “Røde Kristian” (biodynamisk naturmælksost)
Serveret med chili/abrikoskompot, 2 slags oliven,  koldhævet, økologisk surdejsbrød, knækbrød og øko-smør.

FRUITY!  —  65,-
Stort udvalg af køkkenets friske frugter i mundrette stykker.

HJEMMEBAGT KANELSNEGL —  28,-

Til din brunch:

FRISK APPELSINJUICE   —  35,-/45,-
Lille/stor

KOLDPRESSET ÆBLEMOST FRA “FRUGTHAVEN” —  35,-/45,-
Æblemost fra St. Brøndum, Skørping
Lille/stor

ØKO-SHOTS 5cl  —  17,-
Vælg mellem, ingefær eller ingefær/gulerod

Frokostretter

Serveres kl. 11-17

  • SMØRREBRØD  —  67,- pr. stk/2 stk. 129,-
    Vælg mellem følgende:
      roast beef med hjemmerørt remoulade, ristede løg, peberrod og surt.
      hønsesalat med grillede østershatte, bacon, radisser og purløg.
      koldrøget laks, syltede sennepskorn, frisk fennikel, ristede mandler, fennikelskud og estragon mayo
    •  kartoffel med hjemmerørt mayo, purløg, sprød bacon, rødløg, sukkerærter og brøndkarse.
      avocado med tomatsalat, rødløg, Serrano skinke og spirer.

2 STK. HJEMMELAVEDE FISKEDELLER  —  110,-
Serveret med hjemmerørt remoulade, grøn salat og hjemmebagt rugbrød.

SILDETALLERKEN —  115,-
Sildetallerken med Christiansøpigens sild, hjemmelavet karrysalat, smilende æg, rødløg, radisser, blandede salater og dild.
Serveres med hjemmebagt rugbrød og øko-smør.

FROKOST-BØF —  140,-
Bøf skåret af kalvefilet med håndskårne fritter og hjemmerørt estragonmayo samt blandede salater i vinaigrette.

SANDWICH I NAANBRØD MED KYLLING  —  105,-
kylling marineret med rød chili, nigellafrø og karry. Serveres med humus, syltede rødløg og salat.

QUICHE —  110,-
Quiche med ristede svampe, spinat, hvidløg, parmesan og purløg.
Serveret med grøn salat og syltede rødløg i vinaigrette.

SALAT MED CONFITERET AND —  125,-
Salat med confiteret ande, grønkål, spidskål, bagte valnødder, appelsinfileter, 
vendt med Dijon vinaigrette og med friteret palmekål på toppen.
Hertil koldhævet, økologisk surdejsbrød og øko-smør.

CÆSAR SALAT  —  120,-
Stegt kyllingebyst, hjertesalat, parmesanflager, smilende æg, cæsardressing og sprøde urtecroutons.
Hertil koldhævet, økologisk surdejsbrød og øko-smør.

MINISTERENS BURGER  —  135,-
med grillet hakkebøf, hjemmelavet tomatchutney, med røget chipotle chili og basilikum, rødløg,  irsk cheddar ost, syltede agurker,
Ravigotte sauce, crispy bacon og blandet salat.
Hertil grove fritter og urtemayo.

FISH ‘N’ CHIPS  —  105,-
Grove fritter og hvid fisk i sprød panering. Hertil hjemmerørt sauce tartare, pebercreme, dild, brøndkarse og citron.

TAPAS-TALLERKEN  —  155,-
2 slags af køkkenets charcuteri med oliven og cornichoner – Manchego-ost – kroket med braiseret kalveskank, estragomayo og citron – kartoffelaioli med blå kartoffelchips – hjemmelavet humus – rilette af gris med syltede sennepskorn, flæskevær og syltede padron pebre – onionrings med Seranoskinke og estragonmayo – crabcake med fennikelsalat, lime og urter. Serveret med hjemmebagt brød og smør .

BØRNEBURGER  —  85,-
Med grillet bøf, cheddar-ost, sprød bacon, romainesalat og frisk agurk. Serveres med grove fritter og urtemayo.

BØRNE FISH ‘N CHIPS  —  80,-
Fiskefilet med pommes frites og hjemmerørt remoulade

Snacks & små retter

Serveres kl. 11-21

SNACKTALLERKEN  —  70,-
Sprøde croutons med kartoffel-aioli, naanbrød med humus, blå kartoffelchips, saltmandler, cashewnødder.

CHARCUTERI-BRÆT —  80,-
4 forskellige pølser og skinker, serveret med kartoffelaioli, oliven og syltede rødløg samt hjemmebagt brød og øko-smør.

GRATINEREDE NACHOS—  79,-
Med cheddarost. Serveret med øko creme fraiche og tomatsalsa.

GROVE FRITTER MED URTEMAYO —  39,-

SHIRACHA FRIES med chilimayo, sesam og citron —  39,

ONION RINGS med estragonmayo og citron —  39,

POPCORN ELLER PEANUTS —  25,-

Desserter & sødt

Serveres kl. 9-21

CHEESECAKE   —   55,-
med knuste oreos, mangopuré og friske bær.

BROWNIE-ISCREME   —   60,-
med ristede mandler og friske bær, morgenfruer og hjulkrone.

TÆRTE   —   60,-
med lys chokolademousse, syltede blommer og  sprød chokolade på toppen.

LEMON DRIZZLE   —   50,-
Saftig citronkage med syltede citrusfrugter, lemon marengs og øko creme fraiche

“SLUTTY PANCAKE SANDWICH”   —   65,-
Pandekage sandwich med banan, letsaltet flødekaramel, Callebaut chokolade chips og hakkede nødder.

“PUR CARIBE”   —   45,-
chokoladekage med flødeskum og mandel/pistacieknas.

KØKKENETS UDVALG AF FRISKE FRUGTER   —   65,-

XL COOKIES   —   35,-
vælg mellem mælkechokolade/macadamia eller double chocolate

3 STK AF KØKKENETS HJEMMELAVEDE CHOKOLADER   —   40,-
trøffel – romkugle – bounty