Loading...
Morgenmad og frokost 2019-02-21T12:22:26+02:00

Morgenmad & Brunch

Serveres kl. 9-13

BRUNCH —  155,-
Yoghurt med syltede solbær samt hjemmelavet granola. Økologisk rav-ost fra Thise Mejeri. Koldrøget laks med hjemmerørt friskost med friske krydderurter. Lufttørret skinke med nicoise oliven og sprøde spirer. Bacon-scrambled eggs, chorizo pølse fra slagter Lampe. Hønsesalat med grov sennep samt hjemmelavet knækbrød. 1/2 avocado med chili-salt. Friskbagt croissant. Sao Thomé chokoladekage med hindbær crisp og passionsfrugt.
Udvalg af friske frugter.
Serveres med 2 slags hjemmebagt brød og økologisk smør.Inkl. kaffe eller the ad lib.
Cappuccino eller cafe latte + 15,-


BACON UDEN DIKKEDARER  —  90,-

bacon, scrambled eggs, bagt tomat samt chorizo pølser fra slagter Lampe.
serveres med 2 slags hjemmebagt brød og smør

FRITATTA!  —  60,-
Italiensk “æggekage” med kartoffel, spinat, tomatsalat og høvlet parmesan. Hertil hjemmebagt, økologisk surdejsbrød smør.

AVOCADO PÅ RISTET RUGBRØD  —  60,-
Med frisk tomat, hakket rødløg samt groft salt og peber

POCHERET ÆG  —  60,-
Pocheret æg på grillet brioche brød med sauteret spinat og mornay sauce.
Tilkøb koldrøget laks eller lufttørret skinke +15,-

AVOCADO ON TOAST  —  65,-
2 stykker ristet, økologisk surdejsbrød med:
Avocado-mash, smilende æg, chili-salt og friske spirer OG 
Avocado-mash med tomatsalat med økologisk feta.

“HIPPIE HANGOVER”  —  60,-
Sprød “hashbrown” med grillet Haloumni ost, frisk spinat, mandler,
ristede hampefrø og spicy shriracha chili-dressing.

GO GREEN MATCHA WAFFLES   —  45,-
Grønne vafler med matcha og økologisk citronskal, serveret med hvid chokolade, frugter og ingefær-honning.

SLUTTY PANCAKE SANDWICH  —  65,-
Pandekage-sandwich med banan, letsaltet flødekaramel, Callebaut chokolade-chips og hakkede nødder.

BRAZILIAN BOMBSHELL   —  50,-
Laktosefri øko-youghurt med “Bounty Granola”, ristede kokosflager, tørret mango og
knuste cacaobønner samt friske bær og mango-puré.

ØKOLOGISK SKYR  —  45,-
Med frisk frugt, hjemmelavet granola og honning

OSTEBRÆT  —  75,-
Rav ost fra Thise – Manchego – “Røde Kristian” (biodynamisk natyrmælksost)
Serveret med chili/abrikoskompot,
2 slags oliven,  hjemmebagt brød, knækbrød og øko-smør.

FRUITY!  —  65,-
Stort udvalg af køkkenets friske frugter i mundrette stykker.

HJEMMEBAGT KANELSNEGL —  25,-

Til din brunch:

APPELSINJUICE fra VALSØLILLE  —  35,-/45,-
Lille/stor

KOLDPRESSET ÆBLEMOST FRA “FRUGTHAVEN” —  35,-/45,-
Æblemost fra St. Brøndum, Skørping
Lille/stor

2 SUNDE ØKO-SHOTS 5cl  —  17,-
Vælg mellem, ingefær eller ingefær/gulerod

Frokostretter

Serveres kl. 12-17

  • SMØRREBRØD  —  44,- pr. stk/3 stk. 125,-
    Vælg mellem følgende:
      roast beef af kalveculotte med hjemmerørt remo, ristede løg, peberrod og surt.
      fiskefilet med hjemmerørt mayonaise, rejer, dild og citron.
    •  skalstegt tun med kogt æg, rødløg, estragonmayo og porrerspirer
      kartoffelmad med hjemmerørt mayonaise, purløg, sprød bacon og sort peber.
      hønsesalat på surdejsbrød, med bacon, purløg og radisser.

“HAPPY GO LUCKY” FISH BURGER  —  130,-
Crispy panko-panerede “fish fingers” i brioche bolle med hjemmelavede karrypickles, frisk agurk, salat og dild.

2 STK. HJEMMELAVEDE FISKEDELLER  —  105,-
Serveret med hjemmerørt remoulade, grøn salat og hjemmebagt rugbrød.

FROKOST-BØF —  140,-
Bøf skåret af kalvefilet med håndskårne fritter og hjemmerørt estragonmayo samt blandede salater i vinaigrette.

SANDWICH MED CONFITERET GRIS  —  115,-
Sandwich i grov øko-bolle med confiteret svinebryst, spicy flæskesvær, teriyakisauce, spidskål, ristede løg, padron-pebre og chili mayo.

SANDWICH I NAANBRØD MED KYLLING  —  105,-
kylling marineret med rød chili, nigellafrø og karry. Serveres med humus, syltede rødløg og salat.

NO NONSENSE BRISKET-BEEF-BACoN BURGER  —  145,-
Brioche bolle smurt med hvidløgsmayo med grillet burgerbøf, double cheddar, salat og bacon. Toppet med braiseret oksespidsbryst og krydret løgmarmelade Serveret med grove fritter og urtemayo.

Andesalat —  115,-
Salat med confiteret andelår, spidskål, frisk grønkål, appelsinfileter og ristede valnødder. Vendt i Dijon vinaigrette og serveret med koldhævet, økologisk surdejsbrød og smør.

CÆSAR SALAT  —  115,-
Stegt kyllingebyst, hjertesalat, parmesanflager, cæsardressing og urtecroutons.
Hertil hjemmebagt brød og øko smør.

MINISTERENS BURGER  —  135,-
med grillet hakkebøf, hjemmelavet tomatchutney, med røget chipotle chili og basilikum, rødløg,  irsk cheddar ost, syltede agurker, Ravigotte sauce, crispy bacon og blandet salat.
Hertil håndskårne fritter og urtemayo.

TAPAS-TALLERKEN  —  155,-
2 slags af køkkenets charcuteri med oliven og cornichoner – Manchego-ost – kroket med braiseret kalveskank, estragomayo og citron – kartoffelaioli med blå kartoffelchips – hjemmelavet humus – grillet filet af tun med hjertesalat og brændt pebercreme – crabcake med fennikelsalat, lime og urter – slider med andekroket, kål og cæsardressing. Serveret med hjemmebagt brød og smør .

BØRNEBURGER  —  85,-
Med grillet bøf, cheddar-ost, sprød bacon, romainesalat og frisk agurk. Serveres med grove fritter og urtemayo.

BØRNE FISH ‘N CHIPS  —  75,-
Fiskefilet med pommes frites og hjemmerørt remoulade

Snacks & små retter

Serveres kl. 11-21

SNACKTALLERKEN  —  70,-
Sprøde brødstænger med kartoffel-aioli, naanbrød med humus, blå kartoffelchips, saltmandler, cashewnødder.

OSTEBRÆT  —  80,-
Økologisk Rav ost fra Thise – Manchego – “Smoke and Ash” – Blå Kornblomst, serveret med oliven, chili/abrikoskompot, hjemmebagt brød, knækbrød og øko-smør.

CHARCUTERI-BRÆT —  80,-
4 forskellige pølser og skinker, serveret med kartoffelaioli, oliven og syltede rødløg samt hjemmebagt brød og øko-smør.

FISH ‘N’ CHIPS  —  85,-
Grove fritter og hvid fisk i sprød panering. Hertil hjemmerørt sauce tartare, dild og citron.

GRATINEREDE NACHOS—  79,-
Med cheddarost. Serveret med øko creme fraiche og tomatsalsa.

GROVE FRITTER MED URTEMAYO —  39,-

POPCORN ELLER PEANUTS —  25,-

Desserter & sødt

Serveres kl. 9-21

CHEESECAKE   —   55,-
med knuste oreo og syltede blåbær.

BROWNIE-ISCREME   —   60,-
med syltede blåbær og crunch.

FRACIPANE   —   60,-
Mandel/marcipankage med syltede Amarena-kirsebær, økologisk vanilleis, ristede mandler og sprød chokolade.

HJEMMELAVET BOUNTYBAR   —   35,-
Med kokos og mørk chokolade.

“SLUTTY PANCAKE SANDWICH”   —   65,-
Pandekage sandwich med banan, letsaltet flødekaramel, Callebaut chokolade chips og hakkede nødder.

“PUR CARIBE”   —   45,-
chokoladekage med flødeskum og peanuts

KØKKENETS UDVALG AF FRISKE FRUGTER   —   65,-

XL COOKIES   —   35,-
vælg mellem mælkechokolade/macadamia eller doublechocolate

KØKKENETS UDVALG AF HJEMMELAVEDE PETIT FOURS   —   40,-