Loading...
Aftenretter 2019-09-24T21:36:26+01:00

Aftenretter

Serveres kl. 17-21

STEAK AF KALVEFILET   —   180,-
200 grams steak skåret af kalvefilet. Serveres med saltbagt selleri, syltede økologiske peberfrugter, pebersauce med grøn Madagascar peber og cognac og toppet med sprøde onion rings. Hertil estragonmayo og grove fritter.

SVAMPEBURGER VOL. 2  —  155,-
Vores luksusburger!
Brioche bolle med grillet hakkebøf og cremet svampe flødesauce, grillede østershatte, Serano skinke, rødløg og frisk spinat. Toppet med små grillede kejserhatte og cornichons. Serveret med grove fritter og urtemayo.

RISOTTO MED CONFITERET AND   —   170,-
Risotto med stegte svampe, parmesanost, confiteret andelår, citronskal,  friterede salvieblade og sprøde croutons

SEAFOOD CANNELONI    —   180,-
Frisk pasta fyldt med filet af hvid fisk, hummer sauce, rodfrugter og spinat. Gratineret i ovnen med Mornaysauce og Gruyère ost og toppet med brøndkarse og frisk dild. Hertil hjemmebagt hvidløgsbrød.

SANDWICH I NAANBRØD MED KYLLING   —   105,-
kylling marineret med rød chili, nigellafrø og karry. Serveres med humus, syltede rødløg og salat.

MINISTERENS BURGER   —   135,-
med grillet hakkebøf, hjemmelavet tomatchutney med røget chipotle-chili og basilikum, rødløg, irsk Cheddar ost, syltede agurker, Ravigotte sauce, crispy bacon og blandet salat.

QUICHE —  110,-
Quiche med ristede svampe, spinat, hvidløg, parmesan og purløg.
Serveret med grøn salat og syltede rødløg i vinaigrette.
Tilkøb bacon eller Serano skinke +15,-

SALAT MED CONFITERET AND —  125,-
Salat med confiteret and, grønkål, spidskål, bagte valnødder og appelsinfileter, 
vendt med Dijon vinaigrette og med friteret palmekål på toppen.
Hertil koldhævet, økologisk surdejsbrød og øko-smør.

CÆSAR SALAT  —  120,-
Stegt kyllingebyst, hjertesalat, parmesanflager, smilende æg, cæsardressing og sprøde urtecroutons.
Hertil koldhævet, økologisk surdejsbrød og øko-smør.

FISH ‘N’ CHIPS  —  105,-
Grove fritter og hvid fisk i sprød panering. Hertil hjemmerørt sauce tartare, pebercreme, dild, brøndkarse og citron.

TAPAS-TALLERKEN  —  155,-
2 slags af køkkenets charcuteri med oliven og cornichoner – Manchego-ost – kroket med braiseret kalveskank, estragomayo og citron – kartoffelaioli med blå kartoffelchips – hjemmelavet humus – rilette af gris med syltede sennepskorn, flæskevær og syltede padron pebre – onionrings med Serranoskinke og estragonmayo – crabcake med fennikelsalat, lime og urter. Serveret med hjemmebagt brød og smør .

BØRNE-BURGER   —   85,-
Med grillet bøf, cheddar-ost, sprød bacon, romainesalat og frisk agurk.
Serveres med grove fritter og urtemayo

BØRNE FISH ‘N CHIPS   —   80,-
Fiskefilet med pommes frites og hjemmerørt remoulade.

Snacks & små retter

Serveres kl. 11-21

SNACKTALLERKEN  —  70,-
Sprøde croutons med kartoffel-aioli, naanbrød med humus, blå kartoffelchips, saltmandler, cashewnødder.

OSTEBRÆT  —  75,-
Økologisk Rav ost fra Thise – Manchego og “Røde Kristian” (biodynamisk naturmælksost), serveret med oliven, chili/abrikoskompot, koldhævet, økologisk surdejsbrød, knækbrød og øko-smør.

CHARCUTERI-BRÆT —  80,-
4 forskellige pølser og skinker, serveret med kartoffelaioli, oliven og syltede rødløg samt hjemmebagt brød og øko-smør.

GRATINEREDE NACHOS—  79,-
Med cheddarost. Serveret med øko creme fraiche og tomatsalsa.

GROVE FRITTER MED URTEMAYO —  39,-

SHIRACHA FRIES med chilimayo, sesam og citron —  39,

ONION RINGS med estragonmayo og citron —  39,

POPCORN ELLER PEANUTS —  25,-

Desserter & sødt

Serveres kl. 9-21

CHEESECAKE   —   55,-
med knuste oreos, mangopuré og friske bær.

BROWNIE-ISCREME   —   60,-
med ristede mandler og friske bær, morgenfruer og hjulkrone.

TÆRTE   —   60,-
med lys chokolademousse, syltede blommer og  sprød chokolade på toppen.

LEMON DRIZZLE   —   50,-
Saftig citronkage med syltede citrusfrugter, lemon marengs og øko creme fraiche

“SLUTTY PANCAKE SANDWICH”   —   65,-
Pandekage sandwich med banan, letsaltet flødekaramel, Callebaut chokolade chips og hakkede nødder.

“PUR CARIBE”   —   45,-
chokoladekage med flødeskum og mandel/pistacieknas.

KØKKENETS UDVALG AF FRISKE FRUGTER   —   65,-

XL COOKIES   —   35,-
vælg mellem mælkechokolade/macadamia eller double chocolate

  3 STK AF KØKKENETS HJEMMELAVEDE CHOKOLADER   —   40,-
trøffel – romkugle – bounty