Loading...
Aftenretter 2018-10-10T09:37:08+00:00

Aftenretter

Serveres kl. 17-21

STEAK AF KALVEFILET   —   189,-
200 grams steak skåret af kalvefilet. Serveret med stegte løg, grillede kejserhatte onionrings samt svampeskysauce. Hertil estragonmayo og grove fritter.

BAGT FISK   —   180,-
Filet af hvid fisk, bagt med urter og smør. Serveret med jordskokkepuré, ristede hasselnødder og jordskokkechips. Hertil brunet smør og små stegte kartofler.

CONFITERET GRIS    —   180,-
Confiteret, økologisk svinebryst med med spicy græskar-chowder. Serveret med butterbeans, serranoskinke, persille og safran-skysauce.

SANDWICH I NAANBRØD MED KYLLING   —   105,-
kylling marineret med rød chili, nigellafrø og karry. Serveres med humus, syltede rødløg og salat.

MINISTERENS BURGER   —   135,-
med grillet hakkebøf, hjemmelavet tomatchutney med røget chipotle-chili og basilikum, rødløg, irsk Cheddar ost, syltede agurker, Ravigotte sauce, crispy bacon og blandet salat.

NO NONSENSE BRISKET-BEEF-BACON BURGER  —  145,-
Brioche bolle smurt med hvidløgsmayo med grillet burgerbøf, double cheddar, salat og bacon. Toppet med braiseret oksespidsbryst og krydret løgmarmelade. Serveret med grove fritter og urtemayo.

ANDESALAT —  115,-
Salat med confiteret andelår, spidskål, frisk grønkål, appelsinfileter og ristede valnødder. Vendt i Dijon vinaigrette og serveret med koldhævet, økologisk surdejsbrød og smør.

CÆSAR SALAD   —   115,-
Stegt kyllingebryst, hjertesalat, parmesanflager, cæsardressing og sprøde urtecroutons. Serveres med hjemmebagt brød og smør.

TAPAS-TALLERKEN   —   155,-
2 slags af køkkenets charcuteri med oliven og cornichoner – Manchego-ost – kroket med braiseret kalveskank, estragonmayo og citron – kartoffelaioli med blå kartoffelchips- hjemmelavet humus – slider med anderkroket, kål og cæsardressing – crabcake med fennikelsalat, lime og urter – grillet filet af tun med hjertesalat og brændt pebercreme. Serveret med hjemmebagt brød og smør

BØRNE-BURGER   —   85,-
Med grillet bøf, cheddar-ost, sprød bacon, romainesalat og frisk agurk.
Serveres med grove fritter og urtemayo

BØRNE FISH ‘N CHIPS   —   75,-
Fiskefilet med pommes frites og hjemmerørt remoulade.

Snacks & små retter

Serveres kl. 11-21

SNACKTALLERKEN  —  70,-
Sprøde brødstænger med kartoffel-aioli, naanbrød med humus, blå kartoffelchips, saltmandler, cashewnødder.

OSTEBRÆT  —  80,-
Økologisk Rav ost fra Thise – Manchego – “Smoke and Ash” – Blå Kornblomst, serveret med oliven, chili/abrikoskompot, hjemmebagt brød, knækbrød og øko-smør.

CHARCUTERI-BRÆT —  80,-
4 forskellige pølser og skinker, serveret med kartoffelaioli, oliven og syltede rødløg samt hjemmebagt brød og øko-smør.

FISH ‘N’ CHIPS  —  85,-
Grove fritter og hvid fisk i sprød panering. Hertil hjemmerørt sauce tartare, dild og citron.

GRATINEREDE NACHOS—  79,-
Med cheddarost. Serveret med øko creme fraiche og tomatsalsa.

GROVE FRITTER MED URTEMAYO —  39,-

POPCORN ELLER PEANUTS —  25,-

Desserter & sødt

Serveres kl. 9-21

CHEESECAKE   —   55,-
med knuste oreo og friske bær.

BROWNIE-ISCREME   —   60,-
med friske bær og crunch.

HJEMMEBAGT HINDBÆRROULADE   —   50,-
med hindbærpuré, hindbærknas, flødeskum og friske bær.

MINI-TÆRTE   —   60,-
med youghurt-creme og hvid chokolade, toppet med tofifee, friske bær, mynte og morgenfrueblade.

“SLUTTY PANCAKE SANDWICH”   —   65,-
Pandekage sandwich med banan, letsaltet flødekaramel, Callebaut chokolade chips og hakkede nødder.

“PUR CARIBE”   —   45,-
chokoladekage med flødeskum og peanuts

KØKKENETS UDVALG AF FRISKE FRUGTER   —   65,-

XL COOKIES   —   35,-
vælg mellem mælkechokolade/macadamia eller doublechocolate

KØKKENETS UDVALG AF HJEMMELAVEDE PETIT FOURS   —   40,-