Loading...
Aftenretter 2019-05-29T10:46:35+02:00

Aftenretter

Serveres kl. 17-21

STEAK AF KALVEFILET   —   189,-
200 grams steak skåret af kalvefilet. Serveret med grønne asparges, ristede svampe, og dehydrerede tomater samt svampecreme-sauce. Hertil estragonmayo og grove fritter.

“EL DICTADOR”  —  155,-
Vores luksusburger!
Brioche bolle smurt med estragonmayo, med grillet hakkebøf, Serranoskinke, grillede østershatte, onionrings, tomatsalat samt frisk brøndkarse. Serveret med grove fritter og urtemayo.

OVNBAGT FISK   —   180,-
Filet af hvid fisk, bagt med basilikum-crust. Serveret med dehydrerede tomater og øko-pasta vendt med frisk spinat og citronskal i mild jomfruhummerbisque.

CONFITERET GRIS    —   180,-
Confiteret, økologisk svinebryst serveret på rösti, med teriyaki, spirer og pak choi. Hertil mangosalat.

SANDWICH I NAANBRØD MED KYLLING   —   105,-
kylling marineret med rød chili, nigellafrø og karry. Serveres med humus, syltede rødløg og salat.

MINISTERENS BURGER   —   135,-
med grillet hakkebøf, hjemmelavet tomatchutney med røget chipotle-chili og basilikum, rødløg, irsk Cheddar ost, syltede agurker, Ravigotte sauce, crispy bacon og blandet salat.

DANISH DYNAMITE  —  135,-
Brioche bolle med mayo, skiver af lun flæskesteg, hjemmelavet rødkål, agurkesalat, friske æbler, flæskesvær og brøndkarse.
Serveret med grove fritter og urtemayo.

KREBSEHALESALAT —  125,-
Krebsehaler og hjertesalat vendt i cemet Dijondressing, serveret med tomater, grønne asparges, dild og sennepskorn. Hertil koldhævet, økologisk surdejsbrød og smør.

CÆSAR SALAT  —  120,-
Stegt kyllingebyst, hjertesalat, parmesanflager, smilende æg,
cæsardressing og sprøde urtecroutons.
Hertil koldhævet, økologisk surdejsbrød og øko-smør.

FISH ‘N’ CHIPS  —  105,-
Grove fritter og hvid fisk i sprød panering. Hertil hjemmerørt sauce tartare, pebercreme, dild, brøndkarse og citron.

TAPAS-TALLERKEN  —  155,-
2 slags af køkkenets charcuteri med oliven og cornichoner – Manchego-ost – kroket med braiseret kalveskank, estragomayo og citron – kartoffelaioli med blå kartoffelchips – hjemmelavet humus – æg med røget makrelfilet, friske skud og spirer – onionrings med Serranoskinke og estragonmayo – crabcake med fennikelsalat, lime og urter. Serveret med hjemmebagt brød og smør .

BØRNE-BURGER   —   85,-
Med grillet bøf, cheddar-ost, sprød bacon, romainesalat og frisk agurk.
Serveres med grove fritter og urtemayo

BØRNE FISH ‘N CHIPS   —   80,-
Fiskefilet med pommes frites og hjemmerørt remoulade.

Snacks & små retter

Serveres kl. 11-21

SNACKTALLERKEN  —  70,-
Sprøde brødstænger med kartoffel-aioli, naanbrød med humus, blå kartoffelchips, saltmandler, cashewnødder.

OSTEBRÆT  —  75,-
Økologisk Rav ost fra Thise – Manchego og “Røde Kristian” (biodynamisk naturmælksost), serveret med oliven, chili/abrikoskompot, koldhævet, økologisk surdejsbrød, knækbrød og øko-smør.

CHARCUTERI-BRÆT —  80,-
4 forskellige pølser og skinker, serveret med kartoffelaioli, oliven og syltede rødløg samt hjemmebagt brød og øko-smør.

GRATINEREDE NACHOS—  79,-
Med cheddarost. Serveret med øko creme fraiche og tomatsalsa.

GROVE FRITTER MED URTEMAYO —  39,-

SHIRACHA FRIES med chilimayo, sesam og citron —  39,

EDAMAME BØNNER med Maldonsalt og citron —  39,

POPCORN ELLER PEANUTS —  25,-

Desserter & sødt

Serveres kl. 9-21

CHEESECAKE   —   55,-
med knuste oreos, mangopuré og friske bær.

BROWNIE-ISCREME   —   60,-
med ristede mandler og friske bær, morgenfruer og hjulkrone.

ECLAIR   —   60,-
Fyldt med hvid chokoladecreme og friske bær. Toppet med chokoladesauce og mandel/pistacieknas.

ITALIENSK CITRONSORBET   —   50,-
Med revet rålakrids, friske bær og hindbærmarengs.

“SLUTTY PANCAKE SANDWICH”   —   65,-
Pandekage sandwich med banan, letsaltet flødekaramel, Callebaut chokolade chips og hakkede nødder.

“PUR CARIBE”   —   45,-
chokoladekage med flødeskum og mandel/pistacieknas.

KØKKENETS UDVALG AF FRISKE FRUGTER   —   65,-

XL COOKIES   —   35,-
vælg mellem mælkechokolade/macadamia eller doublechocolate

KØKKENETS UDVALG AF HJEMMELAVEDE PETIT FOURS   —   40,-