Mad ud af huset

Skal I holde selskab eller er du på udkig efter noget ekstraordinært, anderledes, stort eller småt, så har Caféministeriet nok løsningen. Vores køkken har herunder lavet nogle menuforslag, men ønsker du alternative menuforslag eller a la carte menuer, så klarer vi også det. Det er også muligt at leje kokke såvel som serveringspersonale til din fest, til at stå for tilberedning på stedet, anretning og afrydning. Selskaber såsom barnedåb, konfirmationer, julefrokoster eller firmafester kan afholdes i cafeen, men vi kan også levere buffeter ud som diner transportable i Aalborg og omegn.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at få en snak med vores køkkenchef på telefon 98194050 eller send en mail til [email protected]

 

Selskabsmenu 1

Koldt
Butterbean-salat med plukket sejfilet med frisk dild, dehydrerede tomater
og øko citronjuice og jomfruolivenolie. 
Salat med varmrøget perberlaks, sprødt spidskål, æbler og
skalotteløg, vendt med hakket mynte.
Kartoffelsalat med håndskåret bacon, grov sennep, rødløg og skovsyre.
Hvedekernesalat med balsamicoeddike, svampe, timian og skiver af stegt andebryst. 

Lunt
Rosastegt oksetyndstegsfilet krydret med grøn Madagascarpeber. Serveret med små urtebagte kartofler og rødløg. Hertil peberskysauce samt bagte rodfrugter vendt i valnøddegremolata.

Desserter
Ministeriets chokoladekage med glasur og crunch.

pr. couvert 190 kr.
Min. 20 kuverter

tilvalg af 2 slags ost med chili/abrikoskompot og oliven. pr. pers. 35 kr.

 

'Selskabsmenu 2

Koldt
Butterbean-salat med plukket sejfilet med frisk dild, dehydrerede tomater
og øko citronjuice og jomfruolivenolie. 

Salat med varmrøget perberlaks, sprødt spidskål, æbler og
skalotteløg, vendt med hakket mynte.
Kartoffelsalat med håndskåret bacon, grov sennep, rødløg og skovsyre.
Hvedekernesalat med balsamicoeddike, svampe, timian og
skiver af stegt andebryst. 
Små grøntsagslasagner med artiskokcreme og spegeskinke.
Mangosalatmed sukkerærter, peanuts og oksebavette i teriaki. 

Lunt
Rosastegt oksetyndstegsfilet krydret med grøn Madagascarpeber.
Serveret med små urtebagte kartofler og rødløg.
Hertil peberskysauce samt bagte rodfrugter vendt i valnøddegremolata.

Saftige kyllinge-inderfileter fra Hopballe Mølle bagt med svampe,
rød chili, hvidløg og økologisk creme fraiche.

Dessert
Ministeriets chokoladekage
med glasur og crunch.

pr. couvert 235 kr.
Min. 20 kuverter

tilvalg af 2 slags ost med chili/abrikoskompot og oliven. pr. pers. 35 kr.

Tapas menu
Koldrøget laks fra "Det Gamle Røgeri
 2 slags charcuteri med små nicoise oliven
2 slags ost med syltede valnødder
Paté med syltede svampe og cornichoner
Dehydrerede tomater med god olivenolie, balsamico og basilikum.
Kartoffelaioli med safran og hvidløg
Hjemmebagt brød og smør

pr. couvert 140 kr.
Min. 20 kuverter


Tapas de luxe
Koldrøget laks fra "Det Gamle Røgeri"
3 slags charcuteri med små nicoise oliven
3 slags oste med syltede valnødder
Paté med syltede svampe og cornichoner
Dehydrerede tomater med god olivenolie, balsamico og basilikum
Mini grøntlasagner med artiskokcreme og spegeskinke
Terrin med kylling, kammuslinger og pistacie
Ministeriets hjemmelavde humus
Mini mandel/chokoladebrownies med lys chokolademousse
Hjemmebagt brød og smør

Pr. kuvert 180 kr.
Min, 20 kuverter


Levering (i 9000 området)
150 kr

Selskaber med personale (i timen pr. medarb.)
350 kr

alle priser er inkl. moms.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at få en snak med vores køkkenchef på tlf. 72406261 eller sende en mail til [email protected]

Vi leverer også ud af huset.
bestilling af mad på [email protected]
eller på tlf. 98194050

 
Forside
Menu
Blog & Events
Galleri
Om caféministeriet
Kontakt / Reservation
Åbningstider
Nyhedsbrev