Rødvine

Merlot, Domaine Astruc, Paul Mas, Languedoc, Frankrig
Denne Merlot er præget af røde stenfrugter så som bitter-sødlige kirsebær, blommer sveske med underliggende toner af mørk chokolade. Vinen egner sig fortrinligt til mellemkraftige retter, såsom kylling og kalv samt til modne oste.
glas 59,-
flaske 219,-


Chunky, Zinfandel, Apulien, Italien
En saftig frugtbombe fra vinmarker omkring Manduria og Sava i Apulien, Syditalien. Stilen er "chunky", hvilket på amerikansk betyder noget i retning af koncentreret og frugtoptimeret. Vinen er lagret på egetræsfade, hvilket bidrager til sødme og charme. En sand crowd-pleaser, der falder i de flestes smag. Nyd den sammen med stegt kød eller ost.
glas 59,-
flaske 219,-


 

"Shebang" Red Cuvée VIII, Bedrock Wine Co., Sonoma County, USA
En fantastisk vin, der vinificeres med samme omhu som Bedrock's øvrige vine, gæres med naturlig gær og afrundes på franske egetræsfade. Vinen er altid uden årgang men med cuvée-nummer. Cuvée VIII var blandt Robert Parker's "Greatest Value Wines of 2014". Nyd den til rødt kød, risotto eller kraftige osteanretninger
flaske 298,-

Pinot Noir, Butterfield Station, Marlborough, New Zealand
Ministeriets letteste rødvin med meget få tanniner og lidt garvesyre. En vin som passer godt til varme sommerdage og lette retter med salat, fjerkræ og fisk. Denne vin kan sagtens tåle at bliver serveret afkølet, om gæsten ønsker dette.
flaske 279,-

 
Forside
Menu
Blog & Events
Galleri
Om caféministeriet
Kontakt / Reservation
Åbningstider
Nyhedsbrev