Loading...
Julemenuer 2018 2018-10-24T21:38:05+00:00

Julefrokost menuer

Lad Cafeministeriet stå for årets julefrokostmenu. I år har vi igen sammensat 2 lækre menuer, som du med minimal indsats kan præsentere dine gæster for – hvad enten din julefrokost er til 20 eller 100 personer. Har du specielle ønsker eller spørgsmål, er du også altid velkommen til en snak med vores køkkenchef på 72406261 eller via [email protected]

Julefrokostmenu 1

Caféministeriets juletapas.
Vores populære tapaskoncept hjemme hos dig. Små fine anretninger samt salater til at sende rundt ved julefrokost bordet eller som buffet. 

Koldrøget laks med friskost og sprøde radiser
Halve æg med rørt blomme med frisk dild og røget pebermakrel
Rejesalat med pikant chilimayonaise og lime
Wakame tang salat.
Rilette af letsprængt svineskank med Piment d’Esplette, sprøde flæskesvær.
Lufttørret skinke med små spinat-æggestande.
Paté med hjemmesyltet padron pebre.
To slags charcuteri med nicoise oliven
Salat med andebryst, spidskål, syltede rødløg, tørrede tranebær,  ristede valnødder og Dijon dressing.
Kartoffel aioli og ministeriets hjemmelavede humus.
Økologisk brie med chili-abrikos kompot.

Pur Caribe chokoladekage med cheesecake og knas.
Klassisk hjemmelavet ris a la mande og kirsebærsauce tilsmagt med Tonkanød.

Tilkøb sild med hjemmelavet karrysalat, kapers og rødløg. + 15,- pr. kuv.

Med menuen følger hjemmebagt brød, rugbrød og smør.
Pris pr. cou. kr. 185,-
Bestilling af minimum 10 cou.

Bestil på [email protected]

Julefrokostmenu 2 

Cafeministeriets klassiske julefrokost. Det meste anrettet på fade herfra – og kræver kun minimalt arbejde for at kunne servere.

Marinerede sild med karrysalat, kapers og rødløg.
Rejer med hjemmerørt mayo, halve æg og dild.
Koldrøget laks med friskost og sprøde radiser
Salat med andebryst, spidskål, syltede rødløg, tørrede tranebær,  ristede valnødder og Dijon dressing.
Rilette af letsprængt svineskank med Piment d’Esplette, sprøde flæskesvær. Hertil stærk Dijon sennep.
Øko leverpostej med bacon og svampe
Stegt medisterpølse med rødkål.
Braiserede andelår med rosmarin og citron. Hertil ovnstegte kartofler og rosmarin skysauce.

Sødt:
Hjemmelavet chokoladekage med lys chokolademousse.
Klassisk hjemmelavet  ris a la mande med kirsebærsauce tilsmagt med tonkanød.

Med menuen følger hjemmebagt brød, rugbrød og smør.
Pris pr. cou. kr. 199,-
Bestilling af minimum 20 cou.

Bestil på [email protected]