Loading...
Juletapas ud af huset 2019-09-19T22:00:38+01:00

Juletapas ud af huset

Caféministeriets juletapas.
Vores populære tapaskoncept hjemme hos dig. Små fine anretninger samt salater til at sende rundt ved julefrokostbordet eller som buffet.
Vælg mellem standard og luksusudgaven med mulighed for tilkøb af varme retter til begge.

Standard Juletapas
170,- pr. kuv. Min 10 kuv.

• Koldrøget laks med friskost og sprøde radiser.
• Halve æg med rørt blomme med frisk dild og røget pebermakrel.
• Marinerede rejer med lime, chili og friske urter.
• Rilette af letsprængt svineskank med Piment d’Esplette, sprøde flæskesvær.
• Paté med hjemmesyltede padron pebre.
• To slags charcuteri med nicoise oliven.
• Salat med andebryst, spidskål, syltede rødløg, tørrede tranebær,  ristede valnødder og Dijon dressing.
• Kartoffel aioli og ministeriets hjemmelavede humus.

• Klassisk hjemmelavet ris a la mande og kirsebærsauce tilsmagt med Tonkanød.
Med menuen følger hjemmebagt rugbrød, surdejsbrød og smør

Tilkøb sild med hjemmelavet karrysalat, kapers og rødløg.
+ 15,- pr. kuv.

Tilkøb lune retter til opvarmning hjemme:
Confiteret økologisk svinebryst med små stegte kartofler og sky sauce
+ 25,- pr kuv
Medaljoner af svinemørbrad i svampecreme sauce med små stegte kartofler
+ 25,-  pr. kuv.

Juletapas de luxe
219,- pr. kuv. Min 10 kuv.

• Koldrøget laks med friskost og sprøde radiser.
• Halve æg med rørt blomme med frisk dild og røget pebermakrel.
• Marinerede rejer med lime, chili og friske urter.
• Kalkunbryst med ahorndressing, bagt hokkaido græskar, bacon og cashewnødder.
• Rilette af letsprængt svineskank med Piment d’Esplette, sprøde flæskesvær.
• Lufttørret skinke med små spinat-æggestande.
• Paté med hjemmesyltede padron pebre.
• Svampe quiche med spinat, parmesan og hvidløg.
• To slags charcuteri med nicoise oliven.
• Salat med andebryst, spidskål, syltede rødløg, tørrede tranebær,  ristede valnødder og Dijon dressing.
• Kartoffel aioli og ministeriets hjemmelavede humus.
• Økologisk brie med chili-abrikos kompot.

• Pur Caribe chokoladekage med cheesecake og knas.
• Klassisk hjemmelavet ris a la mande og kirsebærsauce tilsmagt med Tonkanød.
Med menuen følger hjemmebagt brød, rugbrød og smør

Tilkøb sild med hjemmelavet karrysalat, kapers og rødløg.
+ 15,- pr. kuv.

Tilkøb lune retter til opvarmning hjemme:
Confiteret økologisk svinebryst med små stegte kartofler og sky sauce
+ 25,- pr kuv
Medaljoner af svinemørbrad i svampecreme sauce med små stegte kartofler
+ 25,- pr. kuv.