Fest eller selskab på Cafeministeriet < Tilbage til oversigt
Maj
10

Skal vi holde din næste fest eller selskab..?

På Cafeministeriet har vi rammerne, kompetencerne og erfaringen til at stå for alt lige fra barnedåb, fødselsdag, reception og julefrokost. Vores kokke og tjenere står til rådighed, hvis I har specielle ønsker i forhold til selskabesmenuer, vin-menuer, opdækning m.m. Vores selskabsmenuer kan findes her på hjemmesiden og kan i øvrigt også leveres ud af huset som diner transportable, med eller uden kokke. Vi leverer naturligvis i hele Aalborg samt det meste af Nordjylland. Vi laver både buffeter samt 3-5 retters gourmet-middage - alt efter jeres ønsker.

Send os en mail på [email protected]

Cafeministeriet_festopdkning.jpg

 

Forside
Menu
Blog & Events
Galleri
Om caféministeriet
Kontakt / Reservation
Åbningstider
Nyhedsbrev