Maj
14

Urte-haven på Cafeministeriet

Foråret har ladet vente på sig, og det lader til at vi nærmest springer det over og går direkte til sommeren.
  På Caféministeriet har vi brugt de kolde måneder på at gøre klar både indvendigt og udvendigt. Dette har resulteret i et væld af friske krydderurter og blomster som gennem sommeren forhåbentlig skal smagsgive og pryde retterne på jeres tallerkner. I kasserne på terrassen kan I følge med i væksternes udvikling. Indtil videre har vi plantet purløg – estragon –merian – indianermynte og morgenfruer og flere vil komme til i løbet af sommeren.
Ordet  ” torvegrønt ” kommer endelig til sin ret!!

I gården bag køkkenet er der yderligere blevet plads til kokkenes lidt mere specielle krydderurter. Her vokser der lige nu blandt andet bronze fennikel – rød syre – ananas salvie og en helt fantastisk flot laurbærbusk! Disse urter, får ligesom dem på torvet, følgeskab af nye "kassekammerater" i løbet af sommeren.

Følg med herpå bloggen og facebook når der breaking news fra
urtefronten på caféministeriet….

 

læs mere
Maj
10

Fest eller selskab på Cafeministeriet

Skal vi holde din næste fest eller selskab..?

På Cafeministeriet har vi rammerne, kompetencerne og erfaringen til at stå for alt lige fra barnedåb, fødselsdag, reception og julefrokost. Vores kokke og tjenere står til rådighed, hvis I har specielle ønsker i forhold til selskabesmenuer, vin-menuer, opdækning m.m. Vores selskabsmenuer kan findes her på hjemmesiden og kan i øvrigt også leveres ud af huset som diner transportable, med eller uden kokke. Vi leverer naturligvis i hele Aalborg samt det meste af Nordjylland. Vi laver både buffeter samt 3-5 retters gourmet-middage - alt efter jeres ønsker.

Send os en mail på [email protected]

Cafeministeriet_festopdkning.jpg

 

læs mere
Maj
09

Sommer på Cafeministeriet

Sommeren er snart over os..! Derfor tilpasser vi naturligvis vores menukort derefter - her vores lækre krebsehalesalat i cremet dijondressing..! Kan nydes på terrassen med et glas iskold chardonnay..:)

krebsesalat.jpg

læs mere
Forside
Menu
Blog & Events
Galleri
Om caféministeriet
Kontakt / Reservation
Åbningstider
Nyhedsbrev